Loire Wine Tours, Bed And Breakfast

La Grande Maison Loire - Saumur France

   

                                                                       

Twitter square blue small Pinterest square red small Facebook square blue small Mail black small

© 2004 - 2018       LOIRE WINE TOURS LOIRE B&B BED AND BREAKFAST ALL RIGHTS RESERVED     SITE DESIGN BY MICAELA A. FROW

Bedden en ontbijt bij Saumur

 

Bed en ontbijt - B&B Saumur wijngaarden

Eet een heerlijk continentaal ontbijt (en verblijf in een comfortabel bed) van verse stokbroodjes en croissants dagelijks geleverd vanuit de boulangerie, zelfgemaakte jam, honing en verse sappen en fruit is inbegrepen in uw kamerprijs.

 

Ontbijt kan worden genomen in de Grand Hall, de boerderij Keuken of in de tuin tijdens de zomermaanden.  Er wordt ook thee, koffie of warme chocolade geserveerd. Verse vijgen en perziken zijn beschikbaar bij de boomgaard in het seizoen. Geserveerd met verse walnoten en fromage blanc of lokale biologische geitenkaas zijn de vijgen heerlijk. Eieren worden biologisch geproduceerd uit onze eigen kippen als ze liggen.

 

Lading kamer per nacht - 2018

 

Eén Persoon 97 euro

 

Twee personen 107 euro

 

Drie personen 137 euro (kamer delen)

 

Alle kamers hebben een eigen bad of douchekamer met wastafel en wc. Prijzen zijn exclusief Franse Taxe de Sejour, momenteel 0,75 cent per persoon per nacht. Wij behouden ons het recht voor om een toeslag van 5 euro in rekening te brengen voor een één nacht verblijf gedurende bepaalde periodes.

 

Een luxe continetntal ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs en omvat vers geperst sinaasappelsap of appelsap, vers fruit, croissants en stokbroodjes elke ochtend vers uit de boulangerie, verse koffie, thee of warme chocolademelk. Biologische yoghurt met compote en eieren indien beschikbaar.

postcardlgm
* Required
MASTERROOM IMG_9532 IMG_9569 Mezzanine IMG_9513